מתכון פשוט וקל לפנקייקים
את הפנקייקים הללו כולם יאהבו וילקקו את האצבעות.
תמיד כאשר אנחנו מסתכלים בסרטים על מגוון הפנקייקים השונים, אין ספק כי הדבר מעורר בנו תיאבון. כאן נבקש להראות לכם בדיוק כיצד יוצרים את הפנקייק המושלם ובאפס מאמץ.
רכיבים:
- 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס חלב
- 1 ביצה
- 1 כף סוכר
אופן ההכנה:
- יוצקים את הביצה אל הקמח ומערבבים
- יוצרים את כוס החלב ומערבבים עד לקבלת מרקם דליל
- במידה והמרקם איננו דליל, מומלץ להוסיף עוד חלב
- מערבבים את הבלילה יחד עם הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד
- את הבלילה יוצקים על גבי המחבת עיגולים עיגולים
- כאשר חלקו העליון של הבצק הופך לאוורירי עם בועות, הפכו אותו
- לאחר 2 דקות של צלייה על צדו השני, הוציאו את הפנקייק
חשוב לדעת:
שימו לב שכאשר אתם מכינים את הפנקייק, אתם מורידים את האש הגבוהה לאחר הסבב הראשון של הכנת הפנקייקים.
במידה ולא תורידו את האש, הפנקייק עלול להישרף במהירות, מבלי שחלקו הפנימי ייעשה כראוי.
אופן ההגשה
יחד עם סירופ מייפל כמובן 🙂